¿Per què apostar per estris de cuina reutilitzables?

¿Per què apostar per estris de cuina reutilitzables?

Els estris de cuina son tots aquells accessoris, utensilis i eines que utilitzem mentre preparem els nostres plats i, tenint en compte l’emergència climàtica, l’elecció d’aquests estris de cuina reutilitzables resulta més que recomanable. A més a més de ser una opció molt més sostenible que optar pels estris de cuina tradicionals, també son opcions més practiques i sostenibles pel nostre dia a dia a la cuina i a l’article d’avui us explicarem perquè.

Tapes de silicona: les tapes de silicona con estris de cuina perfectes per allargar la vida útil dels aliments i, al ser un element flexible, s’adapta perfectament a diverses mides i formes. És un gran descobriment perquè les trobaràs en diversos formats i aconseguiràs que els teus aliments es conservin millor durant més temps, no agafin olors i ocupin menys espai a la nevera, sense haver de tirar-los i aprofitant l’aliment fins que s’acaba.

Tuppers de vidre; Els tuppers de vidre no desprenen substancies tòxiques, poden anar al rentaplats, a la nevera i al congelador i permeten conservar més i millor els aliments.

Ampolla d’aigua de vidre reutilitzable; Escull una ampolla reutilitzable que et permeti evitar els gots i les ampolles de plàstic d’un sol ús, per reomplir la teva ampolla d’aigua els cops que calgui. És una manera genial d’evitar la creació d’una infinitat de residus. L’aigua es mantindrà més bona durant més temps i podràs gaudir d’un sabor més pur.

Envasos reutilitzables per emportar; Existeixen envasos de tela i plàstic alimentació per transportar tot tipus d’aliments, com poden ser entrepans, fruites, fruits secs i una infinitat de possibilitats en bosses que es renten fàcilment i que poden tornar-se a utilitzar.

Investiga en botigues de cuina especialitzades i troba estris de cuina que et permetin apostar per una alimentació saludable i sostenible.

Gastronomialocal

gastronomialocal.com es un blog variado con contenido de actualidad sobre gastronomía, restauración, alimentación, cocinar, gourmet, restaurantes...

Comentarios cerrados.